Symbol_FullColor_Dark_4x.png

3 LOPP - 2 ISAR - 1 DAG!

11:e februari 2023

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

Välkommen till Sollentuna Winter Marathons

Njut av den otroliga upplevelsen av att springa på vatten. Sollentuna Winter Marathons består av tre unika lopp under en och samma dag. Arena Edsvik bjuder på värmande stämning, god mat och dryck och en kunglig inramning vid Edsbergs Slott med anor från 1630-talet.

Winter Mini-Marathon 2.1km

 För alla födda 2010 och senare finns ett utmanande och vintrigt lopp på snöbecklädda gångvägar runt vackra Edsbergsparken, Edbergs Slott och avslutas med den tuffa Stallbacken. 

 

Winter Halvmarathon 21km

Winter 21km som arrangerats sedan 2016 är en vacker och utmanande halvmarathon som går på- och runt Edsviken med upp till 5km löpning på is. Loppet avslutas med en 1.8km islöpning runt Falkberget ända in till mål! 

Winter Marathon 42km

En fullängds marathon på- och runt Edsviken och Norrviken. Loppet startar med Winter 21km för att sedan fortsätta till Norrviken med upp till 15km islöpning innan målgång sker tillbaka vid Arena Edsvik. En riktigt tuff med maxad utmaning. 

 

Mer än bara ett vanligt lopp

Målsättningen med Sollentuna Winter Marathons är att bjuda på mer än bara ett lopp. Därför samarbetar vi med flera lokala partners för att erbjuda en härlig inramning före-, under-, och efter ditt lopp. 

I priset för anmälan ingår förutom det självklara som nummerlapp, medalj, funktionärer, energistationer även dusch & bastu på Medley, mat och dryck på Edsvikens Piazza och Gelateria, en användbar överraskning i din goodie bag samt skönt After Run Chill med Challengize-gänget vid Arena Edsvik med DJ och värmande eldar. 

 
Horizontal.png

Loppen är begränsade i antal så anmäl dig redan idag för att vara säker på en plats. Tidigare år har Winter 21km loppet sålt slut redan i januari. Vi tillämpar stafflad prissättning vilket betyder att ju tidigare du anmäler dig, desto bättre pris får du.

I Winter 21km och Winter 42km kan du delta i klasserna solo (her/dam), team (herr/dam/mixed) och Canicross (springa med hund). 

"Så otroligt häftigt att få springa på isen, samtidigt som det var lite läskigt!"

 
Arrangör

Challengize är en partner och plattform för proaktiva och inspirerande digitala hälsoutmaningar och fysiska aktiviteter för alla anställda, inte bara de redan aktiva! Med vår digitala hälsoutmaning och unika algoritm erbjuder vi ett modernt och globalt alternativ till den traditionella stegtävlingen.

Vi lever vår vision i allt vi gör - att få folk att röra på sig och ha kul tillsammans. Därför arrangerar vi under året flera lopp där team-känslan och upplevelsen är i fokus. Lopp som EX Swimrun, RUNmaröloppen och SMIR (Stockholm Multi Island Run).

Läs mer om Challengize på go.challengize.com

EDSBÄCKENS IF
Arrangör

En ideel idrottsförening i Sollentuna som arrangerar swimrun- och löplopp med fokus på upplevelse och gemenskap. Edsbäckens IF är delarrangerar av EX Swimrun, Sollentuna Winter Marathons och Spring för Livet med Sollentuna FK och är medlem i Korpen Svenska Motionsförbundet.

Huvudpartners

medley.png
Edsviken Piazza logo.jpg

Partners & vänner

sfab.png
Precision Fuel & Hydration Logo On White_Other.png
sollentunakommun.jpg
danderyds-kommun-logo.png