Summer 21km - Hybrid

Vi erbjuder Summer 21km banan under ett drygt dygn för att göra ett lopp när ni vill. Samla gärna ihop ett par kompisar och spring i grupp.

Så här går det till

Vi kommer sätta upp hela Summer 21km banan runt Edsviken under FM fredagen den 28/8. Efter 15.00 är det fritt fram att springa loppet när du vill fram till 17.00 lördagen den 29/8. Vi kommer köra loppet som solo och team. Ni kan låna nummerlapp av oss vid Edsvik om man vill.

Du registrerar ditt lopp med RaceONE-appen som känner av att du sprungit rätt bana. Ditt resultat hamnar automatiskt i resultatlistan vid målgång. Springer du inte med en telefon kan du ladda upp en GPX fil i efterhand från din klocka. Mer information om hur detta går till kan du läsa i RACE pm nedan som även skickas till alla anmälda dagarna innan.

Medaljer och glass till alla

Vid målet i Edsvik kommer vi finnas och ta emot er, dela ut sommar-halvan av medaljen till alla som tar sig i mål. Efter målgång ingår dessutom en god kula svalkande glass på Edsvikens Gelateria som öppnat i Oxstallet och vi hoppas på lite skönt sommarhäng med er i solen. Vi kan inte vara på plats hela dygnet men under fredagen mellan 15-18 och lördagen mellan 10-17 är vi garanterat där. Går du i mål andra tider kan du hämta medalj på Gelaterian under deras öppettider.

Självkostnadspris + donation till Barncancerfonden

Vi genomför denna hybrid-variant till självkostnadspris för att fortsätta kunna erbjuda er ett magiskt lopp. På vår kostnad har vi lagt en donation till Barncancerfonden Team Rynkeby Täby på 25% som alltid ställt upp som våra funktionärer och partners. Vi vill gärna fortsätta att stötta deras insamling.

Lär gärna igenom uppdaterade Race Info innan du anmäler dig.

Challengize © Egetto AB

Contact

contact@challengize.com

Support

support@challengize.com

9-17 CET

Challengize

EDSVIKEN MARATHON

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle