Summer 21km - Hybrid

Vi erbjuder Summer 21km banan under ett drygt dygn för att göra ett lopp när ni vill. Samla gärna ihop ett par kompisar och spring i grupp. 

OBS: är du anmäld till vanliga Summer 21km är du INTE automatiskt flyttad till Hybrid. Din plats flyttas till Winter 21km - 2021. Hybrid kräver en ny anmälan via knappen nedan. Fåtal platser kvar.

Så här går det till

Vi kommer sätta upp hela Summer 21km banan runt Edsviken under FM fredagen den 28/8. Efter 12.00 är det fritt fram att springa loppet när du vill fram till 17.00 lördagen den 29/8. Vi kommer köra loppet som solo och team. Ni kan låna nummerlapp av oss vid Edsvik om man vill.

Du registrerar ditt lopp med RaceONE-appen som känner av att du sprungit rätt bana. Ditt resultat hamnar automatiskt i resultatlistan vid målgång. Springer du inte med en telefon kan du ladda upp en GPX fil i efterhand från din klocka. Mer information om hur detta går till kan du läsa i RACE pm nedan som även skickas till alla anmälda dagarna innan.

Medaljer och glass till alla

Vid målet i Edsvik kommer vi finnas och ta emot er, dela ut sommar-halvan av medaljen till alla som tar sig i mål. Efter målgång ingår dessutom en god kula svalkande glass på Edsvikens Gelateria som öppnat i Oxstallet och vi hoppas på lite skönt sommarhäng med er i solen. Vi kan inte vara på plats hela dygnet men under fredagen mellan 13-17 och lördagen mellan 10-17 är vi garanterat där. Går du i mål andra tider kan du hämta medalj på Gelaterian under deras öppettider.

Självkostnadspris + donation till Barncancerfonden

Vi genomför denna hybrid-variant till självkostnadspris för att fortsätta kunna erbjuda er ett magiskt lopp. På vår kostnad har vi lagt en donation till Barncancerfonden Team Rynkeby Täby på 25% som alltid ställt upp som våra funktionärer och partners. Vi vill gärna fortsätta att stötta deras insamling.

Challengize © Egetto AB

info@challengize.com

EDSVIKEN MARATHON

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle