Winter 21km - viktig info innan du anmäler dig

Vi vill ge er lite information med anledning av Covid19 och de restriktioner och regler som är gällande just nu. Med anledning av den senaste tidens utveckling i Sverige är det nu fastställt att det blir Winter 21km Hybrid.

Winter 21km Hybrid - lite info 

Loppet kommer bli en virtuell Hybrid. Det betyder att du kan springa var du är, men att det kommer finnas en snitslad bana runt Edsvik precis som vanligt. Är isen godkänd går banan över isen på plogade korsningar som planerat men då det inte finns funktionärer eller säkerhet på plats kan du även springa runt om du vill. Springer du runt kommer snitsling vid vissa partier saknas och du får följa stigarna osnitslat. Det avgörande är att du får ihop 21km.

Du kan starta Winter 21km Hybrid från kl 12.00 fredagen 12:e februari och under hela lördagen. Dock måste du vara i mål senast 17.00 lördagen den 13:e februari. Hur du registrerar din tid och mer information i Race PM som kommer veckan innan loppet.

Vi ställer inte in - större donation till Barncancerfonden vid Hybrid

Eftersom vi inte ställer in loppet blir din anmälan bindande och vi kan redan nu meddela att återbetalning eller uppskjuten plats inte erbjuds. Vid hybridlösning har vi mindre kostnader jämfört med det vanliga loppet, och kommer då istället göra en större donation till Barncancerfonden via Team Rynkeby Täby. Exakt hur mycket är inte helt klart ännu tyvärr. 

Så, då vet du förutsättningarna och är varmt välkommen att anmäla dig. 

mvh

Nicholas