Winter 21km - viktig info innan du anmäler dig

Vi vill ge er lite information med anledning av Covid19 och de restriktioner och regler som är gällande just nu.

Två olika spår beroende på hur det ser ut 13/2-2021

I skrivande stund kvarstår begränsningen på allmänna tillställningar på 50 personer max, inklusive funktionärer och publik. Vad som gäller den 13/2 är väldigt oklart. Därför har vi två olika spår på hur Winter kan genomföras och i båda fallen kommer första maxgräns sättas till 275 deltagare till att börja med.

Lättas reglerna

Om det kommer en ny gräns för allmän tillställning på t.ex. 300 personer eller mer kommer vi genomföra loppet som ett normalt lopp med maxtak som alltid på 500 deltagare. Vi vill att loppet ska vara litet och familjärt.

Kvarstår 50-gränsen

Om nuvarande regler kvarstår kommer vi precis som Summer 21km genomföra loppet som en virtuell Hybrid. Då kan du springa ditt Winter 21km-lopp var du vill och vi postar en medalj hem till dig. Vi kommer dessutom erbjuda en snitslad bana runt Edsviken som är öppen under ett bestämt antal timmar fredag-lördag. Loppet avslutas 17.00 på lördagen och allas lopp oavsett var de springs måste reggas med RaceONE-appen.

Vi ställer inte in - större donation till Barncancerfonden vid Hybrid

Loppet blir mao av oavsett, bara i två olika varianter. Därför blir din anmälan bindande och vi kan redan nu meddela att återbetalning eller uppskjuten plats inte erbjuds. Vid hybridlösning har vi mindre kostnader jämfört med det vanliga loppet, och kommer då istället göra en större donation till Barncancerfonden via Team Rynkeby Täby. Exakt hur mycket är inte helt klart ännu tyvärr. 

Så, då vet du förutsättningarna och är varmt välkommen att anmäla dig. 

mvh

Nicholas

Challengize © Egetto AB

info@challengize.com

EDSVIKEN MARATHON

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle