Challengize © Egetto AB

Contact

contact@challengize.com

Support

support@challengize.com

9-17 CET

Challengize

EDSVIKEN MARATHON

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Starta en Challenge och gör er friskvård rolig, enkel och mätbar

Vad är Challengize?

Sollentuna Summer Winter Marathon arrangeras av företaget Challengize. Challengize erbjuder företag en social, modern och 100% digital hälsoutmaning i lagform där all form av aktivitet räknas. Cykling eller yoga. Promenad eller aerobics. Skidor eller tennis. Det smarta och vetenskapliga Challenge Points-systemet belönar dig för den du är och det du gjort. Challengize hjälper företag att sätta fokus på nyttig vardagsmotion, team-building och att bygga en frisk företagskultur tillsammans med kollegorna i hela organisationen, oavsett var i landet eller världen de befinner sig.

Kontakta oss om du vill veta hur vi kan hjälpa er.

 

 

Bye bye stegräknare – hello Challenge pionts

Varför betala för dyra och onödiga stegräknare eller fitness armband när du redan har världens mest avancerad mätverktyg på fickan. Din smartphone. Skulle du inte ha en går det bra att registrera direkt på Challengize.

Socialt och teamskapande

En friskvårdsutmaning måste vara rolig och social för att få en äkta effekt på lagkänslan. Challengize är en lagutmaning där lagets insats sätts före individens. Med laget i fokus hela tiden skapas en naturlig och ovärderlig team-building internt.

Flexibelt och enkelt för dig som beställer

Det ska vara enkelt att implementera och komma igång. Utan hårdvara är Challengize bara en knapptryckning bort från att nå hela organisationen. Och plattformen finns på 10 språk. Så ditt jobb blir att peppa, motivera och inspirera kollegorna. Resten tar vi hand om!

Mätbart

Investerar man i hälsa så vill man veta vad man får ut av det (ROI), och där är vi unika. Med våra Health Points-rapporter får ni total mätbarhet på hur ni som företag mår och har utvecklats under er Challenge.