20190126_135647.jpg

Provlöpning - testa banan före alla andra

Vi öppnar upp för minst två tillfällen att tillsammans med oss provspringa den tänkta Winter 21km-banan. Exakt bana kommer så klart bero på hur mycket vinter vi har, men ambitionen är att vi ska springa över isen. Om inte detta går, springer vi runt Edsviken på förhoppningsvis vintriga stigar och trail. 

Vi springer i ett lugnt "prat-tempo" runt 1.45-2 timmar och fokus är att uppleva vinterlöpning, islöpning, få lite sköna Insta-moments och inte att pressa tempot för hårt. 

Efter målgång samlas vi på Edsviken Gelateria där vi äter en god smörgås, dricker kaffe och njuter av deras hemgjorda glass. Det blir som alltid en trevlig stund att summera dagen och hänga med likasinnade. 

NÄR: Söndagen 31/1 och 7/2

TID: Start 9:30 och vi är nog klara efter lunch & fika runt 12.30-13.00

PLATS: Utsiktsplatsen vid Edsvik konsthall, Landsnoravägen 42 (bilden ovan)

KOSTNAD: 225kr inkl mat, dryck, glass och ledare i form av Mr Challengize :)

ANTAL: Max 8st /  tillfälle, först till kvarn.

Springer vi på isen ska samtliga ha isdubbar (såna man har runt halsen). Jag tar med ett antal varje gång som går att köpa på plats för en billig peng.

OBS: All löpning sker på egen risk och det finns inga funktionärer eller extern säkerhet. Blir det löpning på isen kommer vi ha lite extra säkerhetsgenomgång innan start.